Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-04@17:10:27 GMT

جزئیات ثبت نام یارانه نقدی و معیشتی در ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۲۰۴۶۷

جزئیات ثبت نام یارانه نقدی و معیشتی در ۱۴۰۰

ایران اکونومیست-مدیرکل دفتر یارانه‌های نقدی و غیرنقدی سازمان هدفمندی یارانه‌ها از ثبت‌نام عمومی متقاضیان یارانه نقدی و معیشتی در سال ۱۴۰۰ خبر داد.

جمشید امینی مدیرکل دفتر یارانه‌های نقدی و غیرنقدی سازمان درمورد هدفمند سازی ۱۴۰۰ ، اظهار کرد:یکی از اهداف سال ۱۴۰۰، پیگیری ثبت‌نام عمومی از متقاضیان یارانه نقدی و یارانه حمایت معیشتی خانوار از دستگاه اجرایی مربوطه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در ارائه گزارش عملکرد این حوزه با تاکید بر وظایف قانونی این دفتر و در راستای اجرای بند (الف) ماده (۷) قانون هدفمندکردن یارانه‌ها در موضوع پرداخت نقدی و غیرنقدی افزود: یکی از اهداف و برنامه‌های مهم این دفتر در سال ۱۴۰۰، پیگیری ثبت نامِ عمومی از متقاضیانِ یارانه نقدی و یارانه حمایت معیشتیِ خانوار از دستگاه اجرایی مربوطه است.

امینی در مورد مطالعه و برنامه‌ریزی توانمندسازی اقتصادی خانوار و برنامه‌ریزی و سیاست گذاری در حمایت از زنان سرپرست خانوار را از اولویت اقدامات و برنامه‌های این دفتر در سال ۱۴۰۰ بیان کرد و گفت: بر اساس بند (ب) ماده (۷) قانون هدفمندکردن یارانه‌ها، مطالعات در حوزه‌های مختلف از جمله، شناسایی ساکنین مناطق محروم کشور و حاشیه کلانشهر‌ها به منظور تعیین میزان پرداخت یارانه نقدی آنان، کمک به گسترش پوشش بیمه اجتماعی گروه‌های فاقد بیمه است.

او بیان کرد: این امر قرار است از طریق تعیین میزان پرداخت بخشی از حق بیمه آنان، پیشنهاد افزایش بسته خدمتی در خصوص پوشش دارویی بیماری‌های صعب العلاج، ارائه ابزار حمایتی مبارزه با عدم تعادل اقتصادی خانوار، پیشنهاد تخصیص بسته حمایت از خانوار‌های کم درآمد بر حسب توزیع یارانه‌های غیر نقدی و همچنین سنجش اثرات هدفمندکردن یارانه‌ها بر رفاه اقتصادی و اجتماعی مردم در برنامه‌های پژوهشی سال ۱۴۰۰ این دفتر قرار دارد.

مدیرکل یارانه‌های نقدی و غیر نقدی در خصوص اقدامات صورت گرفته در این دفتر گفت: از جمله اقداماتی که در ابتدای سال ۱۴۰۰ انجام گرفته، می‌توان به ارائه دستورالعمل پیشنهادی مربوط به جزء اول ردیف (۱۱) از جدول مصارف هدفمندی برای پرداخت مستمری و افزایش مستمری مددجویان مستمری بگیر و پشت نوبتی کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور است.

او تاکید کرد: همکاری در اجرائی شدن جزء (ب) بند (۲) تصویب نامه هیات وزیران در خصوص طرح فروش سوخت به مرزنشینان ساکن روستا‌های تا شعاع ۲۰ کیلومتری مرز در ماه‌های پایانی سال ۱۳۹۹ و همچنین انجام صحت سنجی اطلاعات در خصوص مبالغ و افزایش مستمری فروردین و اردیبهشت ماه امسال برای حدود ۳.۲ میلیون خانوار (قریب به ۶ میلیون نفر با افراد تحت پوشش هر مددجو) به مددجویان واجد شرایط تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور است.

مدیرکل یارانه‌های نقدی و غیر نقدی تصریح کرد: همچنین تعیین تکلیف و اولویت‌بندی موارد مستمری حمایتی و بیمه‌ای پس از پرداخت یارانه نقدی و یارانه حمایت معیشتی با تخصیص ردیف‌های مربوطه، متناسب با تحقق درآمد حاصل از اجرای قانون بر اساس جدول مصارف هدفمندی تبصرۀ (۱۴) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور و بند (ج) آن اشاره نمود.

امینی به سایر آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌های ارجاعی به این دفتر در امسال اشاره کرد و گفت: پیشنهاد اصلاح و تجدید نظر در آیین نامه اجراییِ پیشنهادی نحوه تعیین و شناسایی خانوار‌های ایرانی و اتباعِ خارجی موضوع جزء (۲) تبصرۀ ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم با اصلاحات ۱۳۹۹ و همچنین اصلاح و تجدیدنظر در آیین نامه اجرایی پیشنهادی سامانه ملی املاک و اسکان کشور از جمله آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی دیگری است که جهت اظهار نظر کارشناسی به این دفتر ارجاع و بررسی شده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: یارانه های نقدی یارانه نقدی آیین نامه یارانه ها سال ۱۴۰۰ نامه ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۰۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است

ایسنا/زنجان رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای طارم گفت: به لحاظ طول راه در شهرستان طارم ۶۵ درصد راه‌ها آسفالت شده و ۳۵ درصد از راه‌های شهرستان خاکی هستند.

حمیدرضا نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، درباره وضعیت آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان طارم، اظهار کرد: از لحاظ جمعیتی ۹۶ درصد راه‌های روستایی طارم دارای آسفالت هستند و به لحاظ طول راه نیز در شهرستان طارم ۶۵ درصد راه‌ها آسفالت شده و ۳۵ درصد از راه‌های شهرستان خاکی هستند.

وی افزود: راه‌های روستایی فاقد آسفالت روستاهایی با جمعیت زیر بیست خانوار هستند و پروژه‌های روستاهای بالای بیست خانوار مربوط به روستاهای زرنی با ۷ کیلومتر، تازه‌کند با ۸ کیلومتر، روستای سرخ‌آباد به طول ۱۳.۵ کیلومتر و مسیر نوکیان به ماسوله است.

او تصریح کرد: پروژه مسیرهای نام برده فعال هستند و به دلیل کمبود اعتبار، با کندی پیش می‌روند و با تامین اعتبار تکمیل خواهند شد. در حال حاضر برای روستاهای زیر بیست خانوار برنامه‌ای وجود ندارد.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان طارم خاطرنشان کرد: در شهرستان طارم آسفالت برخی از روستاهای بالای بیست خانوار همچون هندی‌کندی، گوهر، ارشت و رزه‌بند _ قاضی‌بلاغی آسفالتی با عمر بالای بیست و پنج سال دارند که درصورت تامین اعتبار روکش مجدد خواهند شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • خودرو شاهین امروز ۱۵ اردیبهشت چند شد؟ + جدول قیمت
  • پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای
  • ترمیم خط انتقال آب ۲۰۰ خانوار روستای دشت اکبر دهلران
  • روسیه ۶ پهپاد اوکراین را سرنگون کرد
  • توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود
  • همتی: دولت ۶۰۰ هزار میلیارد پول چاپ کرده | از زمان هوخشتره تا شهریور ۱۴۰۰ بیشتر!
  • بررسی پرونده متهمان فروش سوخت یارانه‌ای در تعزیرات حکومتی زنجان
  • ۲ قاچاقچی سوخت یارانه‌ای در زنجان جریمه شدند
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است